dilluns, 25 de febrer de 2013

CUPCAKES DE NOCILLA

Ja els tenim aquí!!! Quin us agrada més? De fet és igual quin preferiu ja que tots dos estan boníssims!!!!


INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü  115g de mantega
ü  220g de sucre
ü  3 ous
ü  200g de farina
ü  1 culleradeta i ½ de llevat
ü  120 ml de llet
ü  1 cullerada d’essència de vainilla

Per la cobertura:
ü  150g de mantega sense sal
ü  150g de sucre glaç
ü  3 cullerades (generoses) de nocilla del gust que preferim (jo he fet els dos gustos)


Primer de tot preescalfem el forn a 180ºC i preparem les càpsules a la safata de forn. Tamissem la farina i el llevat i reservem. En un altre bol barrejem la llet i l’essència de vainilla. Seguirem barrejant la mantega i el sucre fins que blanqueji. Seguidament afegirem els ous un a un, quan estiguin totalment integrats afegirem en 3 vegades la farina alternant amb la llet.
Quan tinguem una massa homogènia la repartim en les càpsules de forn, recordem que no hem d’omplir més de 2/3 parts. Les posem al forn per coure-les durant 20-25 minuts.
Passat aquest temps deixarem refredar les magdalenes sobre una reixa.

Mentrestant començarem a preparar la cobertura.
La primera feina serà tamissar el sucre. Un cop fet això el posem a la batidora juntament amb la mantega a punt de pomada. Quan la barreja sigui homogènia i s’hagi aclarit hi afegim les 3 cullerades de nocilla i seguim barrejant fins obtenir una barreja homogènia i cremosa.

El següent pas és decorar els cupcakes. Aquesta vegada el que he fet és farcir-los amés de decorar-los per la part de dalt.
Fer aquest pas ès molt fàcil si disposem d’una eina concreta: “descorazonador” de pomes, és a dir l’eina que utilitzem per extreure el cor de les pomes.
Amb aquesta eina farem un forat al centre de cada magdalena (sense acabar de foradar-la o ens caurà el farcit per sota).
Amb l’ajuda d’una cullereta omplim el forat amb la cobertura que hem preparat i acontinuació ho tapem amb la part de la magdalena que hem extret al principi del procés.
Ara ja només queda decorar la part superior amb la resta de la cobertura.

5 comentaris:

  1. Gracies Marta!!
    La veritat es que van volar!!
    Silvia.

    ResponElimina
  2. Hola silvia, estic fen un tom per el teu bloc.
    Aquest cupcakes t'han quedat molt i molt bé.Tenen una pinta!!!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies Dolors!! Espero que t'agradi el meu blog.

    ResponElimina
  4. Doncs els haurem de tastar!! :) M'apunto la recepta a veure si m'animo!

    http://bruixesalacuina.blogspot.ch/

    ResponElimina