diumenge, 5 de maig del 2013

BROWNIE "EXPRESS"

Avui com ja sabeu és el dia de la mare, i evidentment no podia faltar un pastís per a celebrar-ho. El problema està en que ahir no vaig poder preparar res ja que vam anar amb els peques a passar el dia a PortAventura, cosa que volia dir aixecar-se ben d'hora i anar a dormir ben tard i esclar aquest matí hem aprofitat per fer una cura de son, cosa que no m'ha deixat gaire temps per fer un pastís gaire elaborat
Per tots aquests motius m'he decidit a fer aquesta recepta que hem va passar l'Isabel, la mare d'un amic del meu fill, però jo hi he afegit un toc personal: avellanes i cobertura de xocolata.

FELIÇ DIA DE LA MARE!!!
INGREDIENTS
Pel Brownie:
ü  3 ous
ü  100g de sucre
ü  100g de mantega
ü  200g de xocolata
ü  80g d’avellanes senceres
ü  75g de farina

Per a la cobertura:
ü  100g de xocolata amb llet
ü  50g de mantega
ü  100g de xocolata blanca
ü  50g de mantega

Per fer el brownie començem per batre els ous amb el sucre. Mentrestant fonem la mantega I la xocolata al microones o al bany maria.
En un bol tamissem la farina. Un cop tamissada l’afegim a la barreja dels ous amb sucre, un cop integrada hi afegim la xocolata fosa i les avellanes senceres.
Un cop ho tenim tot barrejat ho aboquem dins un motlle  i ho coem al MICROONES, si si heu llegit bé, al microones a máxima potencia durant uns 6 minuts. Cal anar obrint el microones per asegurar-nos de que no es crema i coprovar que està cuit.

Ara podem preparar la cobertura. En un bol fonem la xocolata amb llet i la mantega. En un altre bol fonem la xocolata blanca i la mantega.
Un cop tenim les cobertures ja podem decorar el brownie. Primr de tot escampem la cobertura de xocolata amb llet per tota la superficie del brownie.
Seguidament posem la cobertura de xocolata blanca dins una màniga pastissera i tallem la punta d’aquesta.
Amb aquesta cobertura el que farem será fer línies paral·leles de dreta a esquerra. Un cop tenim les línies blanques fetes amb l’ajuda d’un escuradents dibuixarem  línies perpendiculars a les de xocolata blanca. Farem una línia de dalt a baix, i la següen de baix a dalt. I així successivament fins tenir tot el pastís cobert.

Bon profit!!!

9 comentaris:

  1. Si aquest ja és d'exposició, no sé com et quedaria un que no fos exprés! Per cert, ho oblidava, t'he escollit per un premi, si passes pel meu bloc ho veuràs!!! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres un premi!!! Gràcies per pensar amb mi i el meu blog mònica!
      Petons

      Elimina
  2. Estic completament d'acord amb la Mònica: si aquest és el resultat...VISCA l'exprés!!:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Dolors, però si us hi fixeu ja veureu que les línies no són massa rectes perquè tinc un pols.... millor dit no en tinc, jejeje però m'alegro de que us hagi agradat!
      Una abraçada

      Elimina
  3. Hola Sílvia, genial aquest brownie, mmm!!! t'he descobert pel premi que t'ha otorgat la Mònica, i crec que és totalment merescut, tens un blog molt i molt xulo, així que a partir d'ara aquí em quedo XD

    ResponElimina
  4. Felicitats pel teu blog, tens unes receptes d'encant!! Al meu blog tinc un detall per tu. Felicitats!!

    ResponElimina
  5. Gràcies sandra, ara mateix vaig a fer una visita pel teu blog!!

    ResponElimina
  6. Hola! Segueixis o no cadena de premis, tens un al meu post de 8/05/2013!

    Pto!!

    ResponElimina