dilluns, 3 de juny del 2013

CAKE POPS



 
Aquesta és una recepta de cakepops molt senzilla. Com que els vaig fer per una festa d'aniversari de temàtica "BOB ESPONJA" per això uns són de color groc igual que en BOB ESPONJA i els altres de colro rosa igual que el seu millor amic en PATRICIO. Espero que us agradin.


INGREDIENTS:
Pels cake pops:
ü  Un pa de pessic
ü  150g de sucre glaç
ü  75g de formatge d’untar

Per a la decoració:
ü  300g de xocolata blanca
ü  Sucre
ü  Colorant en gel

Per elaborar els cakepops necessitem un pa de pessic, no cal que sigui un pa de pessic acabat de fer, podem utilizar parts d’altres pa de pessic que ens sobressin en ocasions anteriors.
Començarem per esmicolar el pa de pessic. Un cop estigui totalment engrunat hi afegirem el formatge i el sucre i seguirem barrejant. Cal obtenir una massa uniforme de textura semblant a la de les trufes.
Un cop tenim la massa preparada és el moment de formar les boletes. Un cop les tenim totes fetes les deixem a la nevera.

Mentre tenim les boletes a la nevera començarem a fondre la xocolata blanca, podem fer-ho al bany maria o bé al microones.
Seguidament treiem les boletes de la nevera i els hi clavarem els bastonets per a cakepops. Per asegurar-nos de que no es desenganxen de la boleta  cal submergir un extrem del pal dins la xocolata i seguidament el clavem a les boletes.  Un cop tenim els palets clavats deixem que la xocolata solidifiqui (cal deixar els cake pops amb el bastonet boca amunt mentre la xocolata s’endureix).

Ara prepararem el sucre per a la decoració. Per fer-ho en un bol hi posem unes cullerades soperes de sucre i una gota del colorant en gel del color que hagim escollit, remenarem fins que tot el sucre hagi  aconseguit el color desitjat.

Passat el temps d’enduriment de la xocolata, procedirem a banyar les boletes amb la xocolata blanca fosa previament. Un cop ben banyades escorrem l’exccés de xocolata i les arrebossem amb el sucre de colors que hem preparat previament.

Ara només cal deixar assecar la xocolata. Per fer-ho podem deixar els cake pops clavats en un got ple de sucre.

Ja tenim els cake pops apunt per degustar!!

2 comentaris:

  1. Molt xulos i divertits! A casa també vam passar una època Bob esponja total!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Si si, en bob esponja.... al principi ja m'agradava però ara en començo a estar una mica tipa.
    Ptons

    ResponElimina