dilluns, 6 d’octubre de 2014

PASTES DE TÉ


Bé, ja torno a estar per aquí. He estat molt desconectada però a l'estiu entre la feina, els nens, la calor... vaja que he estat ocupada i una mica (bastant) mandrosa. Però bé, ara ja m'he tret la mandra del damunt i torno amb aquestes pastes de té. Les vaig preparar per despedir-me de les companyes de feina. Espero que els agradessin.

Gràcies per tot: ISABEL, CARME I ANNA,  espero que tornem a coincidir!

Ingredients
ü  300g de farina
ü  200g de mantega (a temperatura ambient)
ü  100g de sucre glaç
ü  4 cullerades de llet
ü  1 culleradeta d’essència de vainilla
ü  Un polsim de sal

Començem per posar la mantega dins la batedora, i la batim fins a obtenir una textura cremosa. Un cop aconseguida la textura hi afegim el sucre glaç i seguim barrejant.
Un cop integrat el sucre hi afegim la vainilla i seguim barrejant.
Mentre es barreja el sucre i la mantega tamissem la farina juntament amb la sal.
Incorporem la barreja de farina i sal en tres vegades alternant amb la llet.
Un cop tenim la massa homogènia i cremosa ja podem preparar les galetes, no cal refrigerar la massa ja que cal que sigui una massa tova per poder-la utilizar amb la “pistola” de galetes.

Fer aquestes galetes o pastes de te és d’allò més fácil, omplim la pistola amb la massa i escollim la plantilla que més ens agrada (depenent de la plantilla la forma de les galetes variarà).
Per obtenir un millor resultat farem les galetes sobre la safata de forn sense utilizar paper sulfuritzat, és a dir amb la pistola presionarem directament sobre la safata (no patiu que no s’enganxaran a la safata ni es cremen).

Les courem al forn (previament escalfat) a 180ºC durant uns 10-12 minuts (fins que es dorin una miqueta). Un cop cuites les deixem refredar sobre una reixa.

Un cop fredes podem decorar les galetes amb xocolata fosa, melmelada, sucre glaç… o el que més us vingui de gust.

Ja tenim les pastes ideals per acompanyar una tassa de te o bé un café.



Cap comentari:

Publica un comentari