Ingredients
ü 300g de farina
ü 200g de mantega (a temperatura ambient)
ü 100g de sucre glaç
ü 4 cullerades de llet
ü 1 culleradeta d’essència de vainilla
ü Un polsim de sal
Començem per posar la mantega dins la batedora, i
la batim fins a obtenir una textura cremosa. Un cop aconseguida la textura hi
afegim el sucre glaç i seguim barrejant.
Un cop integrat el sucre hi afegim la vainilla i
seguim barrejant.
Mentre es barreja el sucre i la mantega tamissem
la farina juntament amb la sal.
Incorporem la barreja de farina i sal en tres
vegades alternant amb la llet.
Un cop tenim la massa homogènia i cremosa ja podem
preparar les galetes, no cal refrigerar la massa ja que cal que sigui una massa
tova per poder-la utilizar amb la “pistola” de galetes.
Fer aquestes galetes o pastes de te és d’allò més fácil,
omplim la pistola amb la massa i escollim la plantilla que més ens agrada
(depenent de la plantilla la forma de les galetes variarà).
Per obtenir un millor resultat farem les galetes
sobre la safata de forn sense utilizar paper sulfuritzat, és a dir amb la
pistola presionarem directament sobre la safata (no patiu que no s’enganxaran a
la safata ni es cremen).
Les courem al forn (previament escalfat) a 180ºC
durant uns 10-12 minuts (fins que es dorin una miqueta). Un cop cuites les
deixem refredar sobre una reixa.
Un cop fredes podem decorar les galetes amb
xocolata fosa, melmelada, sucre glaç… o el que més us vingui de gust.
Ja tenim les pastes ideals per acompanyar una tassa de te o bé un café.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada