INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü
115g
de mantega sense sal
ü
200g
de sucre
ü
3 ous
ü
60g
de crema de cacauet cruixent
ü
200g
de farina
ü
1
cullerada i ½ de llevat
ü
60 ml
de llet
ü
1
culleradeta d’essència de vainilla
Per la
cobertura:
ü
55g
de mantega sense sal
ü
150g
de sucre glaç
ü
130 g
de crema de cacauet suau (la cruixent no)
ü
45 ml
de nata per muntar
Preescalfar el
forn a 180ºC, recordem que si el forn disposa de ventilador la temperatura será
sempre 20ºC menys, en aquest cas seria 160ºC.
Preparem la
safata amb les càpsules.
Tamissem la
farina i el llevat i reservem.
Barrejem la
mantega a punt de pomada amb el sucre, seguidament afegirem els ous un a un fins que estiguin
totalment integrats. Afegim la crema de cacauet cruixent i continuem barrejant.
Quan estigui tot integrat afegim la farina i seguim barrejant.
Per ultim
afegim la llet barrejada amb la vainilla i ho barrejem tot junt fins aconseguir
una massa homogènia.
Posem la massa
dins les càpsules, cal tenir en compte de no omplir més de 2/3 de la capsula ja
que si ho fem al coures poden desbordar-se.
Ho posem
al forn durant 20-22 minuts. Passat aquest temps deixerrem refredar les magdalenes totalment sobre un
reixa.
Per fer la
cobertura començarem per muntar la nata i reservar-la.
En un vol
barrejarem la mantega el sucre i la crema de cacauet. Per ultim afegirem la
nata muntada amb moviments suaus.
Utilitzarem
aquesta crema per decorar les magdalenes un cop estiguin totalment fredes.
aquests cup-cakes han de ser la bomba!!!! me'ls emporto pel recull de Memòries d'una cuinera. Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaEm criden l'atenció les receptes amb crema de cacahuet però sempre porten molta quantitat, ara ja sé on trobar-ne una "normal".
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Són els primers que vaig tastat. Em van agradar molt. Fa temps que em temptava la idea, però encara no m'hi he atrevit
ResponElimina