dimecres, 19 de desembre del 2012

CUPCAKES ARC DE SANT MARTÍ




INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü  115g de mantega
ü  220g de sucre
ü  3 ous
ü  200g de farina
ü  1 culleradeta i ½ de llevat
ü  120 ml de llet
ü  1 cullerada d’essència de vainilla
ü  Colorants en gel o pasta (lila, blau, verd, groc, taronja i vermell)

Per la cobertura
ü  200ml de nata
ü  250g de sucre glaç
ü  250g de formatge d’untar (tipus philadelphia)
ü  8g de vainilla ensucrada
ü  50g de mantega


Primer de tot preescalfem el forn a 180ºC i preparem les càpsules a la safata de forn. Tamissem la farina i el llevat i reservem. En un altre bol barrejem la llet i l’essència de vainilla. En un bol barrejem la mantega i el sucre fins que blanqueji. Seguidament afegirem els ous un a un, quan estiguin totalment integrats afegirem en 3 vegades la farina alternant amb la llet. Quan la barreja sigui totalment homogènia dividim la massa en 6 bols.
A cada bol hi afegim una goteta del colorant (un color a cada bol). Barrejem bé per tal de que tota la massa tingui el mateix color. Quan ja tenim la massa tenyida amb els diferents colors és hora de posar-la dins les càpsules de paper. Per fer-ho començarem posant una mica de massa del color lila, al damunt d’aquesta en posarem una mica de color blau, seguirem amb els colors verrd, groc, taronja i vermell. Recordem que no no hem d’omplir les càpsules més de 2/3 parts. Courem al forn durant 20-25 minuts.
Un cop les magdales están cuites les treurem del forn i les deixarem dins la safata durant 3 minuts. Passat aquest temps les deixarem refredar sobre una reixa.

Per fer la cobertura començarem per muntar la nata i reservar-la.
Tamissem el sucre glaç i el barrejarem amb la mantega a punt de pomada. Afegirem la vainilla ensucrada i el formatge. Un cop tots els ingredients estiguin integrats afegirem la nata amb suavitat
.

Ara ja només queda decorar aquests cupcakes tan vistosos. Els voleu veure com són per dins?¿




1 comentari: