dijous, 10 de gener del 2013

PASTÍS D'OREO

Ahir va ser el meu aniversari i aquest és el pastís que vaig fer per bufar les espelmes. És un pastís que vaig descobrir gràcies a la Carme del blog All i julivert, i hem va encantar. Per això li he "robat" la recepta. No t'henfadis Carme!! jejeje

INGREDIENTS:
ü  20 galetes oreo
ü  125g de mantega
ü  500g de formatge d’untar
ü  2 iogurts grecs
ü  150ml d’aigua
ü  1 culleradeta de vainilla ensucrada
ü  75g de sucre
ü  6 làmines de gelatina

Primer de tot cal separar el farcit de les galetes. Ara cal triturar les galetes i en separem una cullerada. En un cassó desfem la mantega, quan ja és líquida i hi afegim les galetes triturades i remanem. Quan tinguem una pasta homogènia ho aboquem dins el motlle, això será la base del nostre pastís.

En un bol barrejem els iogurts amb el formatge. Escalfem l’aigua i hi dissolem el sucre i la vainilla. Seguidament hi afegirem les làmines de gelatina que dprèviament hem hidratat submergint-les en aigua.
Quan les làmines están dissoltes afegim aquesta mescla a la barreja de formatge i iogurt. Per acabar hi afegim la cullerada de galetes que hem separat i també el farcit de les galetes. Quan està tot ben barrejat ho afegim al motllo,sobre la base de galeta.

El deixem a la nevera durant un mínim de 3 hores per tal de que la gelatina faci que solidifiqui

1 comentari:

  1. Abans de res: moltes felicitats!!!!!
    Com vols que m'enfadi, estic molt contenta que t'hagi agradat. Quina bona pinta, segur que no n’ha sobrat ni un tros...
    Un petonàs

    ResponElimina