dilluns, 19 de novembre del 2012

PASTIS DE XOCOLATA, FORMATGE I LA CASA DE MICKEY MOUSE





El dimecres passat va ser l'aniversari d'un dels meus tresors més grans que tinc. El cap de setmana ho vam celebrar amb la família amb un berenar. La Carme del blog All i julivert es va oferir per portar uns mini cupcakes de xocolata blanca que estàven boníssims!!! i jo vaig fer aquest pastís decorat amb la casa d'en Mickey Mouse! Espero que us agradi tant com als meus nens!! 




INGREDIENTS:

Pel pa de pessic:
ü  350 ml de buttermilk  o bé 350ml de llet + 1 cullerada de suc de llimona)
ü  3 ous
ü  380g de farina
ü  400g de sucre
ü  175g de mantega
ü  1 cullerada de vainilla ensucrada
ü  3 cullerades de cacau en pols
ü  2 cullerades de vinagre blanc
ü  1 cullereta i ½  de bicarbonat
ü  1 cullereta i ½ de llevat
ü  1 cullereta de sal

Per la cobertura:
ü  200ml de nata
ü  250g de sucre glaç
ü  250g de formatge fresc (tipus philadelphia)
ü  8g de vainilla ensucrada
ü  50g de mantega

En un bol tamissar la farina, la sal, el llevat i el cacau.
Barrejem el sucre amb la mantega a punt de pomada. Seguidament afegirem els ous un a un i també la vainilla ensucrada. Quan tinguem un barreja homogènia podrem afegir  la barreja de farina  i cacau en diferents vegades alternant amb el buttermilk.

En un got o tassa barrejem el bicarbonat amb el vinagre i ho afegim rapidament a la barreja anterior. Continuem barrejat. Aboquem la barreja en un motlle i ho coem al forn a 180ºC (160ºC si el forn disposa de ventilador) durant 1 hora.
Passat aquest temps deixem refredar sobre una reixa.

La cobertura
Primer muntarem la nata i la reserverem.
Tamissem el sucre glaç i el barrejarem amb la mantega a punt de pomada. Afegirem la vainilla ensucrada i el formatge. Un cop tots els ingredients estiguin integrats afegirem la nata amb suavitat.

Un cop tinguem  el pa de pessic totalment fred el dividim en tres discs iguals. Entre capa i capa posarem un capa de la crema de formatge que hem preparat. Per acabar amb la mateixa crema cobrirem la part superior del pastis i els laterals.
Ara ja tenim el pastís preparat  per decorar-lo com més ens agradi.

1 comentari: