dijous, 6 de desembre del 2012

CUPCAKES DE VAINILLA I XOCOLATA BLANCA




INGREDIENTS

Per les magdalenes:
ü  115g de mantega (a temperatura ambient)
ü  220g de sucre
ü  3 ous
ü  200g de farina
ü  1 culleradeta i ½ de llevat
ü  120ml de llet
ü  1 culleradeta d’essència de vainilla

Per l’almíbar:
ü  100ml d’aigua
ü  100g de sucre
ü  1 culleradeta d’essència de vainilla

Per la cobertura:
ü  100 ml de nata
ü  200g de xocolata blanca

Primer de tot preescalfem el forn a 180ºC i preparem les càpsules a la safata de forn. Tamissem la farina i el llevat i reservem. En un altre bol barrejem la llet i l’essència de vainilla. En un bol barrejem la mantega i el sucre fins que blanqueji. Seguidament afegirem els ous un a un, quan estiguin totalment integrats afegirem en 3 vegades la farina alternant amb la llet. Quan la barreja sigui totalment homogènia dividim la massa en les diferents càpsules, recordem no no hem d’omplir-les més de 2/3 parts. Courem al forn durant 20-25 minuts.

Mentre els cupcakes es couen farem l’almíbar. En un cassó a foc mig dissoldrem l’aigua, el sucre i l’essència de vainilla. Ho deixarem al foc, sense deixar de remenar,  fins que arrenqui el bull.

Quan les magdalenes están cuites les deixarem refreda sobre una reixa. Abans que s’hagin refredat totalmet amb l’ajuda d’una forquilla punxarem la part superior de la magdalena, seguidament amb un pinzell pintarem tota la seva superficie amb l’almíbar.

Per fer la cobertura posem la nata en un cassó fins que arrenqui el bull. Quan aquesta ja bull retirem el cassó del foc i hi afegim la xocolata a trossets. Remenem fins que la xocolata estigui totalment fosa.
Quan la barreja sigui totalment homogènia amb l’ajuda d’unes barilles batem fins aconseguir que es “munti” la crema.

1 comentari: