dissabte, 29 de març del 2014

COOKIES AMB LACASITOS


Quina és la vostra varietat preferida de galetes? Segur que per a molts són les cookies, doncs bé, avui una recepta de cookies però enlloc de portar gotes de xocolata les farem amb lacasitos, seràn molt vistoses i els petits de la casa se'n lleparàn els dits!!


INGREDIENTS  (24-30Unitats)
ü  225g de mantega
ü  350g de sucre morè
ü  2 ous
ü  400g de farina
ü  2 i ½  culleradetes  de bicarbonat
ü  ½ culleradeta de sal
ü  ½ culleradeta d’essencia de vainilla
ü  Lacassitos (al gust)

Com sempre començarem per batre la mantega (a temperatura ambient) amb el sucre, fins obtenir una textura cremosa i bastant blanqueta. Seguidament afegirem els ous, un a un.
Un cop tenim els ous ben integrat a la massa, hi afegim la farina amb la sal i el bicarbonat (tot tamissat previament).
Un cop integrada la farina només ens queda afegir la vainilla i els lacasitos (cal guardar-ne uns quants per a la decoració).

Un cop tenim la massa preparada és hora de donar forma a les cookies. Per fer-ho utilitzarem una cullera per fer boles de gelat.
Amb la cullera pendrem una porció de massa i la deixarem sobre una safata de forn coberta amb paper antiadherent (paper de forn). Entre bola i bola de massa de cookis cal deixar un espai  duns 5 cm aproximadament, ja que al coure-les creixen una miqueta.
No cal aplanar les boles, ja que un cop al forn elles mateixes s’aplanaràn.
Un cop tenim les boles fetes, sene presionar,  enganxarem uns lacassitos a la superficie per tal de que les galetes quedin més vistoses ja que els lacasitos de la massa  queden coberts per aquesta i no es veuen gaire.

Courem les galetes a 180ºC durant uns 10-15 minuts. Un cop fredes ja les podem menjar, segur que als petits de casa al·lucinaràn!!



2 comentaris:

  1. A casa són unes de les nostres preferides! T'han quedat genials! Petons!

    ResponElimina
  2. Totes les galetes casolanes m'encanten. Aquestes amb lacasitos tenen una pinta deliciosa!!!

    ResponElimina