INGREDIENTS 
ü 
225g
de mantega
ü 
350g
de sucre morè
ü 
2 ous
ü 
400g
de farina
ü 
2 i ½
 culleradetes  de bicarbonat
ü 
½ culleradeta
de sal
ü 
½ culleradeta
d’essencia de vainilla
ü 
Lacassitos
(al gust)
Com sempre
començarem per batre la mantega (a temperatura ambient) amb el sucre, fins
obtenir una textura cremosa i bastant blanqueta. Seguidament afegirem els ous,
un a un.
Un cop tenim
els ous ben integrat a la massa, hi afegim la farina amb la sal i el bicarbonat
(tot tamissat previament).
Un cop
integrada la farina només ens queda afegir la vainilla i els lacasitos (cal
guardar-ne uns quants per a la decoració).
Un cop tenim
la massa preparada és hora de donar forma a les cookies. Per fer-ho utilitzarem
una cullera per fer boles de gelat.
Amb la cullera
pendrem una porció de massa i la deixarem sobre una safata de forn coberta amb
paper antiadherent (paper de forn). Entre bola i bola de massa de cookis cal
deixar un espai  duns 5 cm
aproximadament, ja que al coure-les creixen una miqueta.
No cal aplanar
les boles, ja que un cop al forn elles mateixes s’aplanaràn.
Un cop tenim
les boles fetes, sene presionar,  enganxarem
uns lacassitos a la superficie per tal de que les galetes quedin més vistoses
ja que els lacasitos de la massa  queden
coberts per aquesta i no es veuen gaire.
Courem les galetes a 180ºC durant uns 10-15 minuts. Un cop fredes ja les podem menjar, segur que als petits de casa al·lucinaràn!!
 
A casa són unes de les nostres preferides! T'han quedat genials! Petons!
ResponEliminaTotes les galetes casolanes m'encanten. Aquestes amb lacasitos tenen una pinta deliciosa!!!
ResponElimina