El dimecres passat va ser l'aniversari d'un dels meus tresors més grans que tinc. El cap de setmana ho vam celebrar amb la família amb un berenar. La Carme del blog All i julivert es va oferir per portar uns mini cupcakes de xocolata blanca que estàven boníssims!!! i jo vaig fer aquest pastís decorat amb la casa d'en Mickey Mouse! Espero que us agradi tant com als meus nens!!
INGREDIENTS:
Pel pa de pessic:
ü 350 ml de buttermilk o bé 350ml de llet + 1 cullerada de suc de
llimona)
ü 3 ous
ü 380g de farina
ü 400g de sucre
ü 175g de mantega
ü 1 cullerada de vainilla ensucrada
ü 3 cullerades de cacau en pols
ü 2 cullerades de vinagre blanc
ü 1 cullereta i ½ de bicarbonat
ü 1 cullereta i ½ de llevat
ü 1 cullereta de sal
Per la cobertura:
ü 200ml de nata
ü 250g de sucre glaç
ü 250g de formatge fresc (tipus
philadelphia)
ü 8g de vainilla ensucrada
ü 50g de mantega
En un bol
tamissar la farina, la sal, el llevat i el cacau.
Barrejem el
sucre amb la mantega a punt de pomada. Seguidament afegirem els ous un a un i
també la vainilla ensucrada. Quan tinguem un barreja homogènia podrem afegir la barreja de farina i cacau en diferents vegades alternant amb el
buttermilk.
En un got o
tassa barrejem el bicarbonat amb el vinagre i ho afegim rapidament a la barreja
anterior. Continuem barrejat. Aboquem la barreja en un motlle i ho coem al forn
a 180ºC (160ºC si el forn disposa de ventilador) durant 1 hora.
Passat aquest
temps deixem refredar sobre una reixa.
La cobertura
Primer
muntarem la nata i la reserverem.
Tamissem el
sucre glaç i el barrejarem amb la mantega a punt de pomada. Afegirem la
vainilla ensucrada i el formatge. Un cop tots els ingredients estiguin
integrats afegirem la nata amb suavitat.
Un cop tinguem el pa de pessic totalment fred el dividim en
tres discs iguals. Entre capa i capa posarem un capa de la crema de formatge
que hem preparat. Per acabar amb la mateixa crema cobrirem la part superior del
pastis i els laterals.
Ara ja tenim el
pastís preparat per decorar-lo com més
ens agradi.
Felicitats al tresor !!!!! el pastís et va quedar molt xulo i molt bo
ResponElimina