INGREDIENTS
Per les magdalenes (24
unitats aprox):
ü
4 ous
ü
300g
de sucre
ü
190
ml de llet
ü
1
cullereta d’essència de vainilla
ü
250ml
d’oli de girasol
ü
400g
de farina
ü
1
sobre de llevat
Per decorar:
ü Fondant blanc
ü Aigua
ü Colorants en gel o en pasta
Com sempre començer per preescalfar el forn a
180ºC. Seguirem ramissant la farina i el llevat i reservem.
En un got barrejem la llet i la vainilla.
A continuación batrem els ous amb el sucre fins
que aquests hagin triplicat el volum i el seu color sigui blanquinós. Seguidament afegirem l’oli molt apoc
a poc (com si estiguessim fent all i oli). Seguidament afegirem la llet a poc a poc. Un cop
ho tinguem tot ben barrejat només queda afegir la farina. L’incorporem tota de
cop a la massa. Per barrejar-la ho farem amb una espátula amb moviments suaus.
Seguidament omplirem les càpsules fins a 2/3 parts,
i les courem al forn durant 25-30 minuts. Passat aquest temps les deixarem
refredar sobre una reixa.
Per decorar-les hem utilitzat fondant blanc i
l’hem tenyit amb colorants en gel. Per unir el fondant a la Magdalena es pot utilitzar: nocilla, melmelada,
culis de maduixa, ganatxé de xocolata, etc.
Per unir els detalls de fondant a altres parts realitzades
amb fondant (per exemple el nas o la boca del ninot de neu hem utilitzat un
pinzell amb aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada