INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü 125g de mantega sense sal
ü 220g de sucre
ü 3 ous
ü 180g de farina
ü 40g de cacau en pols
ü 1 culleradeta i ½ de llevat
ü 120ml de llet
ü 1 cullereta de vainilla
Per decorar:
ü Fondant de colors
ü Aigua
Com ja sabem primer de tot preesalfem el forn a
180ºC. El segon pas és preparar les càpsules a la safata del forn. El següent
pas es tamissar la farina, el llevat i el cacau. En un got barrejem la llet amb
la vainilla.
En un bol batem la mantega amb els sucre fins
obtenir una massa cremosa. Seguidament afegim els ous un a un. Quan aquests están
totalment integrats a la massa afegim la farina en dos vegades alternant amb la
llet.
Omplim les càpsules i les coem al forn durant
25-30 minuts. Un cop cuites les deixem refredar sobre una reixa.
Per decorar-les utilitzarem fondant. Per unir la
base de fondant a la Magdalena com ja vam dir utilitzarem nocilla o melmelada o
qualsevol altre ingredient que ens serveixi per unir.
Ara ja només queda fer les figures que volguem, em aquest cas un tió de nadal molt eixerit.
Ho vam passar molt bé al curs. Haurem de repetir.
ResponElimina