Ingredients:
ü 275g de xocolata amb llet
ü 60g de xoco crispies
ü 50g de llard
En un bol apte per a micrones hi disposem la
xocolata a trossets i el llard. Ho posem al micrones durant un minut. Cal anar
amb mol de compte que la xocolata no es cremi. Per evitar-ho podem posar uns
segons la xocolata al microones i remenar. Seguir aquest procediment fins que
la xocolata estigui totalment desfeta.
Quan ja hem desfet la xocolata i el llard barrejem
fins que els dos ingredients estiguin totalment integrats.
Seguidament afegim els xococrispies i ho barrejem
tot.
Ara ja podem posar la mescla dins el motllo amb
forma de torró. Per acabar deixem refredar el torró a la nevera durant dues
hores. Passat aquest temps desenmotllem el torró i a saborejar-lo!!
Ja saps que sóc fan del torró Suchard, però ara em faré fan del torró de la Sílvia, je, je, je...
ResponElimina