dimecres, 2 de gener del 2013

TORRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT, L'ALTERNATIVA AL SUCHARD



Són festes de Nadal, és més estem a pocs dies de que acabin. Ja ho se, vaig tard però que hi farem... Doncs elque us deia, són festes de Nadal i a la taula no poden faltar els torrons. A casa el que més ens agrada és el torró de Suchard, així que aquest any m'he decidit a fer-lo jo mateixa. Avera que us sembla.


Ingredients:
ü  275g de xocolata amb llet
ü  60g de xoco crispies
ü  50g de llard

En un bol apte per a micrones hi disposem la xocolata a trossets i el llard. Ho posem al micrones durant un minut. Cal anar amb mol de compte que la xocolata no es cremi. Per evitar-ho podem posar uns segons la xocolata al microones i remenar. Seguir aquest procediment fins que la xocolata estigui totalment desfeta.
Quan ja hem desfet la xocolata i el llard barrejem fins que els dos ingredients estiguin totalment integrats.
Seguidament afegim els xococrispies i ho barrejem tot.
Ara ja podem posar la mescla dins el motllo amb forma de torró. Per acabar deixem refredar el torró a la nevera durant dues hores. Passat aquest temps desenmotllem el torró i a saborejar-lo!!

1 comentari:

  1. Ja saps que sóc fan del torró Suchard, però ara em faré fan del torró de la Sílvia, je, je, je...

    ResponElimina