Hola de nou! Aquests cupcakes són les postres pel sopar d'aquesta nit. Espero que passeu una bona sortida d'any i una millor entrada. FELIÇ ANY 2013!! |
INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü 115g de mantega sense sal
ü 220g de sucre
ü 250g de farina
ü 1 cullereta i ½ de llevat
ü 80ml de nata
ü 40ml de cava
Per la cobertura:
ü 200g de xocolata amb llet
ü 100ml de nata
Començarem preescalfant
el forn a 180ºC, i preparem les càpsules de cupcakes a la safata de forn.
Seguirem batent
la mantega amb el sucre fins que la barreja s’aclari. Seguidament afegim els
ous, un a un. Un cop s’han absorbit afagirem la meitat de la barreja de farina
i llevat previament tamissat.
Seguidament
afegim la nata. Un cop tinguem una barreja homogènia afegirem la meitat que
restava de la farina. Un cop tinguem tota la farina integrada a la mescla només
ens queda afegir el cava.
Un cop tenim una
massa homogènia la repartim a les càpsules.
Les coem al forn
durant 20-22 minuts.
Passat aquest
temps deixem refredar les magdalenes sobre una reixa.
Per la mousse
utilitzaré una recepta que ja he publicat anteriorment.
Posem la nata en
un cassó, quan aquesta comença a arrencar el bull hi afegim la xocolata a
trossets. Barrejarem fins que tota la xocolata estigui totalment desfesta.
Un cop s’hagi
barrejat bé la nata amb la xocolata ho deixarem a la nevera fins que s’ha
refredat completament.
El seguent pas
és muntar la barreja de nata i xocolata. Quan té una textura de mousse parem de
batre i procedim a decorar els cupcakes.
Unes postres molt especials per una de les nits més especials de l'any. Segur que a tothom li han encantat.
ResponElimina