dilluns, 31 de desembre del 2012

CUPCAKES DE CAVA I MOUSSE DE XOCOLATA

Hola de nou! Aquests cupcakes són les postres pel sopar d'aquesta nit.  Espero que passeu una bona sortida d'any i una millor entrada. FELIÇ ANY 2013!!

INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü  115g de mantega sense sal
ü  220g de sucre
ü  250g de farina
ü  1 cullereta i ½ de llevat
ü  80ml de nata
ü  40ml de cava

Per la cobertura:
ü  200g de xocolata amb llet
ü  100ml de nata


Començarem preescalfant el forn a 180ºC, i preparem les càpsules de cupcakes a la safata de forn.
Seguirem batent la mantega amb el sucre fins que la barreja s’aclari. Seguidament afegim els ous, un a un. Un cop s’han absorbit afagirem la meitat de la barreja de farina i llevat previament tamissat.
Seguidament afegim la nata. Un cop tinguem una barreja homogènia afegirem la meitat que restava de la farina. Un cop tinguem tota la farina integrada a la mescla només ens queda afegir el cava.
Un cop tenim una massa homogènia la repartim a les càpsules.
Les coem al forn durant 20-22 minuts.
Passat aquest temps deixem refredar les magdalenes sobre una reixa.

Per la mousse utilitzaré una recepta que ja he publicat anteriorment.
Posem la nata en un cassó, quan aquesta comença a arrencar el bull hi afegim la xocolata a trossets. Barrejarem fins que tota la xocolata estigui totalment desfesta.
Un cop s’hagi barrejat bé la nata amb la xocolata ho deixarem a la nevera fins que s’ha refredat completament.
El seguent pas és muntar la barreja de nata i xocolata. Quan té una textura de mousse parem de batre i procedim a decorar els cupcakes.

1 comentari:

  1. Unes postres molt especials per una de les nits més especials de l'any. Segur que a tothom li han encantat.

    ResponElimina