Per les magdalenes:
ü 125g de mantega
ü 125g de sucre
ü 1 ou
ü ½ cullerada d’extracte de vainilla
ü 125g de farina especial per repostería (amb
llevat)
ü 1 cullerada de gingebre en pols
ü 100ml de llet
Per la cobertura:
ü 250g de formatge tipus philadelphia
ü 250g de sucre glaç
ü 8g de vainilla ensucrada
ü 200ml de nata per muntar
Començem per preescalfar el forn a 170ºC i prepara
les capsules en una safata de forn.
En un bol tamissem la farina i el gingebre en
pols.
Seguim barrejant la mantega a punt de pomada amb
el sucre. Quan comença a blanquejar hi afegim l’ou i la vainilla.
Afagirem la farina en 3 vegades alternant amb la
llet.
Quan la barreja és totalment homogènia la posem a
les càpsules i cap al forn a coure durant 15-20 minuts.
Passat aquest temps les deixem refredar sobre una
reixa.
Per fer la cobertura començem muntant la nata a
punt de neu i la reservem. En un bol barrejem el formatge, el sucre i la
vainilla ensucrada. Seguidament incorporarem la nata amb moviments suaus.
Ara ja ho tenim tot apunt per decorar els nostres
cupcakes!
Felicitats a l'Eloi!!! et van quedar uns cupcakes molt bons i molt ben decorats
ResponElimina