dilluns, 3 de desembre del 2012

CUPCAKES DE GINGEBRE



Dissabte va ser el sant del més petit de casa, i com que s'està acostant el NADAL vaig pensar que seria una bona idea fer uns cupcakes de gingebre per celebrar-ho. Espero que us agradin. Felicitats ELOI!!

Per les magdalenes:
ü  125g de mantega
ü  125g de sucre
ü  1 ou
ü  ½ cullerada d’extracte de vainilla
ü  125g de farina especial per repostería (amb llevat)
ü  1 cullerada de gingebre en pols
ü  100ml de llet

Per la cobertura:
ü  250g de formatge tipus philadelphia
ü  250g de sucre glaç
ü  8g de vainilla ensucrada
ü  200ml de nata per muntar

Començem per preescalfar el forn a 170ºC i prepara les capsules en una safata de  forn.
En un bol tamissem la farina i el gingebre en pols.
Seguim barrejant la mantega a punt de pomada amb el sucre. Quan comença a blanquejar hi afegim l’ou i la vainilla.
Afagirem la farina en 3 vegades alternant amb la llet.
Quan la barreja és totalment homogènia la posem a les càpsules i cap al forn a coure durant 15-20 minuts.
Passat aquest temps les deixem refredar sobre una reixa.

Per fer la cobertura començem muntant la nata a punt de neu i la reservem. En un bol barrejem el formatge, el sucre i la vainilla ensucrada. Seguidament incorporarem la nata amb moviments suaus.
Ara ja ho tenim tot apunt per decorar els nostres cupcakes!

1 comentari:

  1. Felicitats a l'Eloi!!! et van quedar uns cupcakes molt bons i molt ben decorats

    ResponElimina