INGREDIENTS
Per les galetes:
ü
425g
de farina
ü
100g
de sucre glaç
ü
125g
de mantega a punt de pomada
ü
100g
de mel
ü
1
rovell d’ou
ü
1
cullerada de llet
ü
½
culleradeta de llevat
ü
½
culleradeta de canyella en pols
ü
½
culleradeta de gingebre en pols
ü
1 ou
batut (per pintar les galetes)
Per la glassa:
ü
2
clares d’ou
ü
500g
de sucre glaç
ü
1
cullereta de suc de llimona
En un bol barrejem la mantega amb el sucre.
Seguidament hi afegim la farina, el llevat el rovell d’ou i la llet. Un cop
tinguem tots els ingredients integrats hi afegim la canyella la mel i el
gingebre.
Quan tinguem una massa uniforme l’emboliquem amb
paper film i la deixem reposar a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, amb l’ajuda d’un curró
estirem la massa sobre una superficie enfarinada fins que aquesta tingui un
gruix d’uns 5-6 mm.
Amb l’ajuda d’un tallapastas tallem la massa amb
la forma desitjada.
Col·loquem les galetes sobre un paper de forn que
hem posat sobre una safata. Pintem les galetes amb l’ou batut. Deixem que
aquest s’assequi i repetim l’operació.
Courem les galetes al forn a 180ºC durant 15-20
minuts.
Passat aquest temps deixem refredar-les sobre una
reixa.
Per preparar la glassa barrejem el sucre, les clares i el suc de llimona. Segons la consistència que volem que tingui la glassa (densa, cremosa o líquida) hi afegim més o menys gotes d’aigua.
T'ha quedat molt xula la caseta!!! m'encanta el ninot de neu!!!
ResponEliminaT'has currat fins i tot la posta en escena. Ets tota una crack!
ResponElimina