INGREDIENTS
Per les
magdalenes:
ü
115g
de mantega
ü
220g
de sucre
ü
3 ous
ü
200g
de farina
ü
1
culleradeta i ½ de llevat
ü
120
ml de llet
ü
1
cullerada d’essència de vainilla
ü
Colorants
en gel o pasta (lila, blau, verd, groc, taronja i vermell)
Per la
cobertura
ü
200ml
de nata
ü
250g
de sucre glaç
ü
250g
de formatge d’untar (tipus philadelphia)
ü
8g
de vainilla ensucrada
ü
50g
de mantega
Primer de tot preescalfem el forn a 180ºC i preparem les càpsules a la
safata de forn. Tamissem la farina i el llevat i reservem. En un altre bol
barrejem la llet i l’essència de vainilla. En un bol barrejem la mantega i el
sucre fins que blanqueji. Seguidament afegirem els ous un a un, quan estiguin
totalment integrats afegirem en 3 vegades la farina alternant amb la llet. Quan
la barreja sigui totalment homogènia dividim la massa en 6 bols.
A cada bol hi afegim una goteta del colorant (un color a cada bol).
Barrejem bé per tal de que tota la massa tingui el mateix color. Quan ja tenim
la massa tenyida amb els diferents colors és hora de posar-la dins les càpsules
de paper. Per fer-ho començarem posant una mica de massa del color lila, al
damunt d’aquesta en posarem una mica de color blau, seguirem amb els colors
verrd, groc, taronja i vermell. Recordem que no no hem d’omplir les càpsules
més de 2/3 parts. Courem al forn durant 20-25 minuts.
Un cop les magdales están cuites les treurem del forn i les deixarem dins
la safata durant 3 minuts. Passat aquest temps les deixarem refredar sobre una
reixa.
Per fer la cobertura començarem per muntar la nata i reservar-la.
Tamissem el sucre glaç i el barrejarem amb la mantega a punt de pomada. Afegirem la vainilla ensucrada i el formatge. Un cop tots els ingredients estiguin integrats afegirem la nata amb suavitat.
Tamissem el sucre glaç i el barrejarem amb la mantega a punt de pomada. Afegirem la vainilla ensucrada i el formatge. Un cop tots els ingredients estiguin integrats afegirem la nata amb suavitat.
Ara ja només queda decorar aquests cupcakes tan vistosos. Els voleu veure com són per dins?¿
Són molt originals i molt bonics, i segur que estan boníssims!!!
ResponElimina