INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü 115g de mantega
ü 220g de sucre
ü 2 ous
ü 180g de farina
ü 40g de cacau en pols
ü 1 culleradeta i ½ de llevat
ü 120ml de llet
ü 1 culleradetta d’essència de taronja
Per la cobertura:
ü 200g de xocolata amb llet
ü 100ml de nata líquida
Com sempre començem per preescalfar el fon a 180ºC,
i preparem les càpsules de paper a la safata de forn. Seguirem tamissant la
farina, el llevat i el cacau i reservem.
En una tassa barrejem la llet amb l’essència de
taronja.
En un bol barrejem el sucre amb la mantega fins
que blanqueji. Seguidament incorporarem els ous un a un. Quan la barreja sigui
homogènia afegirem la farina en 2 vegades alternant amb la llet.
Quan ja tenim tota la massa preparada la posem
dins les càpsules omplint 2/3 d’aquesta. Coem al forn durant 20-25 minuts. Passat
aquest temp deixem refredar sobre una reixa.
Mentrestant preparem la cobertura. Posem un cassó
al foc amb 100 ml de nata. Quan aquesta arrenqui el bull retirem del foc i hi
afegim la xocolata a trossets. No deixem de remenar fins que la xocolata està
totalment desfeta i ben barrejada amb la nata. Deixem refredar totalment. Quan
estigui freda podem muntar la nata (amb la xocolata). Per poder muntar més
facilment la nata aquesta ha de tenir una temperatura d’uns 4-5ºC.
Ara ja podem decorar els cupcakes. Bon profit a
tothom!!
Xocolata i taronja, un clàssic fet cupcake, molt bona combinació.
ResponEliminaPetons