A casa els agrada molt el pastís de tiramisú, i a mi m'agraden molt els cupcakes, així que vaig buscar la manera de poder integrar les dues coses. I aquest és el resultat. Espero que us agradin. |
INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü 25 ml de café
ü 125g de mantega sense sal
ü 125g de sucre
ü 2 ous
ü 125g de farina especial reosteria
ü 2 cullerades de cacau en pols
ü ½ cullereta de llevat
Per la cobertura:
ü 500g de mascarpone
ü 4 ous
ü 6 cullerades de sucre
ü 1 cullereta de vainilla ensucrada
Per decorar:
ü Fondant marró amb gust de xocolata
Començarem preparant les magdalenes. Pre escalfem
el forn a 180ºC i preparem les càpsules.
En un bol barrejem la mantega amb el sucre. Un
comp tinguem una massaa esponjosa hi afegim el café fred i seguim barrejant.
A continuación hi afegim els ous un a un. Un cop
els ous hagin estat absorbits per la massa hi afegim la farina el cacau i el
llevat previament tamissats i seguim barrejant.
Repartim la massa entre les càpsules ja preparades
i ho posem al forn durant 15-20 minuts.
Passat aquest temps deixem refredar les magdalenes
sobre una reixa.
Mentrestant prepararem la cobertura.
Començem separant els rovells de les clares.
Muntem les clares a punt de neu i les reservem.
En un bol barrejem el mascarpone, el sucre, els
rovells i la vainilla ensucrada.
Un com tinguem una massa uniforme hi afegim les
clares muntades amb suavitat.
Un cop tinguem les magdalenes fredes les decorem
amb la crema de mascarpone.
Per acabar farem uns cors de fondant per acabar
de decorar els nostes cupcakes.
Mmmmm kina pintaaaaa!!!!
ResponEliminaDoncs molt bona idea. Has combinat a la perfecció els gustos de tots.
ResponEliminaGenial Sílvia! Segur que son boníssims: els apunto a receptes per fer ;)
ResponElimina