Ja els tenim aquí!!! Quin us agrada més? De fet és igual quin preferiu ja que tots dos estan boníssims!!!! |
INGREDIENTS
Per les
magdalenes:
ü 115g de mantega
ü 220g de sucre
ü 3 ous
ü 200g de farina
ü 1 culleradeta i ½ de llevat
ü 120 ml de llet
ü
1
cullerada d’essència de vainilla
Per la cobertura:
ü
150g de mantega sense
sal
ü
150g de sucre glaç
ü
3 cullerades (generoses) de nocilla del gust que preferim (jo he fet els
dos gustos)
Primer de tot preescalfem el forn a
180ºC i preparem les càpsules a la safata de forn. Tamissem la farina i el
llevat i reservem. En un altre bol barrejem la llet i l’essència de vainilla. Seguirem
barrejant la mantega i el sucre fins que blanqueji. Seguidament afegirem els
ous un a un, quan estiguin totalment integrats afegirem en 3 vegades la farina
alternant amb la llet.
Quan tinguem una massa homogènia la
repartim en les càpsules de forn, recordem que no hem d’omplir més de 2/3 parts.
Les posem al forn per coure-les durant 20-25 minuts.
Passat aquest temps deixarem refredar
les magdalenes sobre una reixa.
Mentrestant
començarem a preparar la cobertura.
La
primera feina serà tamissar el sucre. Un cop fet això el posem a la batidora
juntament amb la mantega a punt de pomada. Quan la barreja sigui homogènia i s’hagi
aclarit hi afegim les 3 cullerades de nocilla i seguim barrejant fins obtenir
una barreja homogènia i cremosa.
El
següent pas és decorar els cupcakes. Aquesta vegada el que he fet és farcir-los
amés de decorar-los per la part de dalt.
Fer
aquest pas ès molt fàcil si disposem d’una eina concreta: “descorazonador” de
pomes, és a dir l’eina que utilitzem per extreure el cor de les pomes.
Amb
aquesta eina farem un forat al centre de cada magdalena (sense acabar de
foradar-la o ens caurà el farcit per sota).
Amb
l’ajuda d’una cullereta omplim el forat amb la cobertura que hem preparat i acontinuació
ho tapem amb la part de la magdalena que hem extret al principi del procés.
Ara
ja només queda decorar la part superior amb la resta de la cobertura.
Tenen una pinta fantàstica!
ResponEliminaMarta
Gracies Marta!!
ResponEliminaLa veritat es que van volar!!
Silvia.
Hola silvia, estic fen un tom per el teu bloc.
ResponEliminaAquest cupcakes t'han quedat molt i molt bé.Tenen una pinta!!!!!
Gràcies Dolors!! Espero que t'agradi el meu blog.
ResponEliminaDoncs els haurem de tastar!! :) M'apunto la recepta a veure si m'animo!
ResponEliminahttp://bruixesalacuina.blogspot.ch/