INGREDIENTS:
ü 200g de xocolata amb llet
ü 3 cullerades de nocilla blanca
Començem per trossejar la xocolata i fondre-la al
microones. Hem de vigilar de que no es cremi. La temperatura que auria d’assolir
és de 55ºC.
Un cop la xocolata està fosa l’aboquem sobre una superficie
de marbre o hacer inoxidable(ha de ser una superficie que al tacte sigui més
aviat freda) per tal de temperar la xocolata. Per fer-ho amb l’ajuda d’una espátula
la remenem constantment per tal de que es refredi fins arribar a 32ºC. El fet
de temperar la xocolata el que fa és que mantingui la brillantor.
El següent pasé s oplir els moltlles de bombons
amb la xocolata. Un cop plents procedierm a buidar-los, d’aquesta manera
aconseguirem que ens quedi una capa fina de xocolata a les parets del motlle
però que quedi buit del centre.
Deixarem el motlle dins la nevera durant uns
minuts per tal de que la xocolata s’endureixi.
Mentre esperem posarem la nocilla dins un bol i l’escalfarem
una miqueta al microones per tal de facilitar el seu ús.
Un cop treiem el motlle de la nevera és hora d’omplir
els bombons amb la nocilla. Hem de vigilar de no omplir amb la nocilla fins
dalt de tot. Un cop farcits només hem d’acabar d’omplir el motlle amb una altre
capa de la xocolata que hem desfet anteriorment.
Ara ja només queda deixar refredar el motlle dins
la nevera durant 3-4 hores. Passat aquest temps ja podem desenmotllar els
bombons.
T'han quedat fantàstics i segur que són boníssims! Amb la nocilla blanca... que bons!!! A la propera els feré ;)
ResponEliminaUna abraçada guapa!
Gràcies Cristina! Si proves de fer-los ja em diras que et semblen, però t'avanço que si t'agrada la nocilla blanca.. t'encantaran!
ResponEliminaA mi tampoc m'agraden els de licor.
ResponEliminaLa Nocilla blanca és la meva preferida!;)
Moltíssimes gràcies per participar.
La blanca és la més bona!!! Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaM'alegro que us hagin agradat!!! Una abraçada.
ResponElimina