INGREDIENTS:
Pels cake
pops:
ü
Un pa
de pessic
ü
150g
de sucre glaç
ü
75g
de formatge d’untar
Per a la
decoració:
ü
300g
de xocolata blanca
ü
Sucre
ü
Colorant
en gel
Per elaborar els cakepops necessitem un pa de
pessic, no cal que sigui un pa de pessic acabat de fer, podem utilizar parts d’altres
pa de pessic que ens sobressin en ocasions anteriors.
Començarem per esmicolar el pa de pessic. Un cop
estigui totalment engrunat hi afegirem el formatge i el sucre i seguirem
barrejant. Cal obtenir una massa uniforme de textura semblant a la de les
trufes.
Un cop tenim la massa preparada és el moment de
formar les boletes. Un cop les tenim totes fetes les deixem a la nevera.
Mentre tenim les boletes a la nevera començarem a
fondre la xocolata blanca, podem fer-ho al bany maria o bé al microones.
Seguidament treiem les boletes de la nevera i els
hi clavarem els bastonets per a cakepops. Per asegurar-nos de que no es
desenganxen de la boleta cal submergir
un extrem del pal dins la xocolata i seguidament el clavem a les boletes. Un cop tenim els palets clavats deixem que la
xocolata solidifiqui (cal deixar els cake pops amb el bastonet boca amunt
mentre la xocolata s’endureix).
Ara prepararem el sucre per a la decoració. Per
fer-ho en un bol hi posem unes cullerades soperes de sucre i una gota del
colorant en gel del color que hagim escollit, remenarem fins que tot el sucre
hagi aconseguit el color desitjat.
Passat el temps d’enduriment de la xocolata,
procedirem a banyar les boletes amb la xocolata blanca fosa previament. Un cop
ben banyades escorrem l’exccés de xocolata i les arrebossem amb el sucre de
colors que hem preparat previament.
Ara només cal deixar assecar la xocolata. Per
fer-ho podem deixar els cake pops clavats en un got ple de sucre.
Ja tenim els cake pops apunt per degustar!!
Molt xulos i divertits! A casa també vam passar una època Bob esponja total!!! Una abraçada!
ResponEliminaSi si, en bob esponja.... al principi ja m'agradava però ara en començo a estar una mica tipa.
ResponEliminaPtons