INGREDIENTS
- 2 làmines de pasta de full
- 400ml de nata per muntar
- 115g de sucre
- 3 rovells d’ou
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 6 cullerades de maizena
- 1 ou batut per pintar la coca
- Pinyons
- Sucre
Aquesta recepta és molt senzilla, però el resultat és... boníssima!!
Per preparar la crema posem en un cassó a foc mig la nata i el sucre. Remanem fins que el sucre s’hagi dissolt. Llavors hi afegim els rovells d’ou i l’essència de vainilla, i seguim remenant un cop està ben integrat hi afegim la maizena sense deixar de remenar per evitar que apareixin grumolls.
Quan comença a espesseir ho retirem del foc. Deixem refredar una mica la crema dins un bol o altre recipient.
Un cop tenim la crema preparada ja podem muntar la coca. En una làmina de pasta de full fem uns foradets amb la forquilla per tal de que al coure no s’infli massa.
Pintarem tot el voltant d’aquesta massa, d’aquesta manera quan col·loquem la massa de la part superior serà més fàcil que s’uneixin.
La part central la cobrirem amb una capa “generosa” de crema, com més crema més bona, oi? Jejeje
Un cop tenim tota la crema ben escampada, ho tapem amb l’altre làmina de pasta de full.
Cal sellar la coca per tal de que la crema no ens surti pel voltant. Per fer-ho amb l’ajuda d’una forquilla premsarem tot el voltant, com si féssim una empanadilla.
Ara ja només ens queda pintar tota la coca amb ou batut, espolvorejar-la amb el sucre i els pinyons.
La courem al forn preescalfat a 190ºc durant 30 minuts.
Pasta de full farcida de crema...pecat dels més capitals!!!! Una abraçada!
ResponEliminaFa bona pinta, si. Bona feina.
ResponEliminaM'alegro de que t'agradi Albert.
Elimina