INGREDIENTS:
ü Una làmina de pasta de full
ü 3-4 pomes Golden
ü 400ml de llet desnatada
ü 11g de stevia (edulcorant natural)
ü 100ml de llet evaporada (Llet “Ideal”)
ü 2 ous
ü 50g de Maizena
ü 1 branca de canyella
ü 8g de vainilla ensucrada
ü Pell d’una llimona
ü Melmelada d’albercoc
Començem per preparar la crema. Separaem un got de
la llet. A la llet que hem separat hi dissolem la maizena i ho reservem.
La resta de
llet la posem dins un cassó al foc juntament amb la branca de canyella, la pell
de llimona, llet evaporada, stevia i la vainilla.
Un cop veiem que comença a arrencar el bull ho
retirem del foc i hi afegim els ous tot remenant. Seguidament hi afegim la
barreja de llet i maicena. Ho tornem a posar al foc sense deixar de remenar.
Quan ja ha espesseït ho retirem del foc i deixem que es refredi.
El següent pas és estirar la làmina de pasta de
full. Al seu damunt hi escampem una capa “generosa” de crema.
Al damunt d’aquesta capa hi disposem la poma
pelada i tallada a làmines.
Courem la
coca al forn durant uns 20-30 minuts.
Passat aquest temps la retirem del forn i la
deixem refredar.
Mentrestant triturarem una mica de melmelada per asegurar-nos
de que no te cap grumoll de fruita. Seguidament l’escalfarem una mica.
Utilitzarem aquesta melmelada líquida per pintar
tota la superficie de la coca per donar-lli un aspecte brillant.
Bon Profit!!
Molt bona, jo també la faig igual. No he provat mai amb stevia, com va? Es nota un gust diferent
ResponEliminaRosa Maria aquesta coca perr ami és boníssima. Amb stevia si que es nota un gustet una miqueta diferent però està bona també. És una bona opció si vols fer dieta sense renunciar a aquests petits plaers.
EliminaQué ben posada t'ha quedat la poma!!! A mi sempre em queda més revoltada!!! Una abraçada!
ResponEliminaAixò de ben posada... la foto enganya una miqueta, jejejej
EliminaBones, Sílvia amb el teu permis vaig a fer un tomb per el teu bolc.
ResponEliminaUna coca ideal per començar operación bikini,i amb molt bona pinta.
Endevant Dolors, espero que t'agradi!!!
EliminaMoltes gràcies per premiar el meu blog, i felicitats pel vostre premi!!
ResponElimina