INGREDIENTS
Per les magdalenes:
ü 120g de mantega sense sal
ü 180g de sucre
ü 2 ous
ü 230g de farina
ü 2 culleretes de llevat
ü 120 ml de llet semidesnatada
ü 1 culleradeta d’essència de vainilla
ü 200g de maduixes
Per a la cobertura:
ü 60g de mantega
ü 60g de formatge d’untar
ü 50g de maduixes
ü 350g de sucre glaç
ü Colorant en gel (vermell i groc)
Preescalfem el forn a
180ºC, i peparem la safata amb les càpsules pels cupcakes.
Triturem les maduixes i
ho reservem.
En un bol tamisem la
farina, el llevat i també ho reservem.
Batim la mantega amb el
sucre fins que la barreja s’aclareixi, llavors afegim els ou un a un fins que
estiguin totalment incorporats.
Afegirem la meitat de
la farina i seguim batent a velocitat baixa, fins que s’hagi incorporat.
Seguidament afegim la llet i la vainilla, tornem a batir i hi afegim la resta
de farina.
Quan tinguem una massa
homogènia hi afegim les maduixes triturades.
Repartirem aquesta
massa en les càpsules omplint fins a 2/3 parts. Per tal de que totes les
càpsules tinguin la mateixa quantitat de massa jo utilitzo les culleres de fer
boles de gelat. Amb una cullerada d’aquestes la capsula que plena fins a les
seves 2/3 parts.
Ho deixem coure al forn
durant 22-25 minuts. Un cop cuits els deixem refredar sobre una reixa.
Per preparar la
cobertura, primer de tot cal triturar les maduixes i tamissar el sucre. El
següent pas és posar tots els ingredients a la batidor i batre fins obtenir una crema. Si veieu que la crema
és massa líquida podem afegir més sucre per tal que tingui la consistència desitjada.
Un cop tenim la
cobertura la dividim en dos part iguals. Una part de la massa la tenyim amb
colorant groc. L’altre part la tenyim amb colorant vermell.
Omplim una mànega
pastissera d’un sol us amb la cobertura de color groc i omplim una altre mànega
amb la cobertura vermella.
El següent pas és
preparar una tercera mànega amb una “boquilla” en forma d’estrella (jo utilitzo
la 1M de wilton). Dins aquesta mànega hi posem les dues anteriors a les quals
hem tallat la punta inferior.
Ara ja ho tenim tot
apunt per decorar els cupcakes. Amb la mànega bi-color farem la forma d’una
rosa. I ja els tenim apunt.
BONA DIADA DE SANT JORDI!!
BONA
DIADA DE SANT JORDI!!
Qué vistosos! M'agraden molt!!! Els cupcakes en realitat serveixen per celebrar-ho tot!!! Una abraçada!
ResponEliminaEstic totalment dacord amb tu Mònica!! Són com pastissos petitons, diem que són uns pastissos estil cassual... Elegants però per al dia a dia... jejeje
EliminaPetons
Quina pinta! I la rosa presiosa!
ResponEliminaMoltes gràcies!! Tot i que aquesta vegada... no estic massa contenta amb el resultat, peròd e gust buníssims!!
EliminaMolt bonics!!!
ResponEliminaSílvia, acabo d'afegir el teu bloc a la meva llista de blocs! I GRÀCIES per seguir-me: la meva primera seguidora!!!!!!! Quina il·lusió ;D
Carai,la primera seguidora!!! Ja veuras que cada vegada en tindras més, perquè amb les receptes que fas... nyam nyam!!
EliminaUna abraçada
Ohh! Uns cupcakes per preciosos per un dia molt especial! M'encanta el que fas, així que ja tens una seguidora més!
ResponEliminaMolts petonets de Lo Cupcake!