Pel Brownie:
ü
3 ous
ü
100g
de sucre
ü
100g
de mantega
ü
200g
de xocolata
ü
80g d’avellanes
senceres
ü
75g
de farina
Per a la
cobertura:
ü
100g
de xocolata amb llet
ü
50g
de mantega
ü
100g
de xocolata blanca
ü 50g
de mantega
Per fer el brownie començem per batre els ous
amb el sucre. Mentrestant
fonem la mantega I la xocolata al microones o al bany maria.
En un bol tamissem la farina. Un cop tamissada l’afegim
a la barreja dels ous amb sucre, un cop integrada hi afegim la xocolata fosa i
les avellanes senceres.
Un cop ho tenim tot barrejat ho aboquem dins un
motlle i ho coem al MICROONES, si si heu
llegit bé, al microones a máxima potencia durant uns 6 minuts. Cal anar obrint
el microones per asegurar-nos de que no es crema i coprovar que està cuit.
Ara podem preparar la cobertura. En un bol fonem
la xocolata amb llet i la mantega. En un altre bol fonem la xocolata blanca i
la mantega.
Un cop tenim les cobertures ja podem decorar el
brownie. Primr de tot escampem la cobertura de xocolata amb llet per tota la superficie
del brownie.
Seguidament posem la cobertura de xocolata blanca
dins una màniga pastissera i tallem la punta d’aquesta.
Amb aquesta cobertura el que farem será fer línies
paral·leles de dreta a esquerra. Un cop tenim les línies blanques fetes amb l’ajuda
d’un escuradents dibuixarem línies
perpendiculars a les de xocolata blanca. Farem una línia de dalt a baix, i la
següen de baix a dalt. I així successivament fins tenir tot el pastís cobert.
Bon profit!!!
Si aquest ja és d'exposició, no sé com et quedaria un que no fos exprés! Per cert, ho oblidava, t'he escollit per un premi, si passes pel meu bloc ho veuràs!!! Una abraçada!
ResponEliminaOstres un premi!!! Gràcies per pensar amb mi i el meu blog mònica!
EliminaPetons
Estic completament d'acord amb la Mònica: si aquest és el resultat...VISCA l'exprés!!:)
ResponEliminaGràcies Dolors, però si us hi fixeu ja veureu que les línies no són massa rectes perquè tinc un pols.... millor dit no en tinc, jejeje però m'alegro de que us hagi agradat!
EliminaUna abraçada
Hola Sílvia, genial aquest brownie, mmm!!! t'he descobert pel premi que t'ha otorgat la Mònica, i crec que és totalment merescut, tens un blog molt i molt xulo, així que a partir d'ara aquí em quedo XD
ResponEliminaMoltes gràcies Eva!!! Benbinguda al blog!!!
EliminaFelicitats pel teu blog, tens unes receptes d'encant!! Al meu blog tinc un detall per tu. Felicitats!!
ResponEliminaGràcies sandra, ara mateix vaig a fer una visita pel teu blog!!
ResponEliminaHola! Segueixis o no cadena de premis, tens un al meu post de 8/05/2013!
ResponEliminaPto!!